Nasolabial fold

Nasolabial fold

De Nasolabiale folder er de linjer, der løber fra siderne af næsen til mundvigene. De bliver mere udtalte med alderen og kan blive uddybet af faktorer som genetik, solskader og gentagne ansigtsudtryk.
Der er flere måder at behandle de nasolabiale folder på. En mulighed er at bruge filler. Filler er et injicerbar stof, der kan bruges til at tilføje volumen og udglatte rynker og linjer.
Filler der bruges i Klinik Egedal til de nasolabiale folder, kan f.eks. være Hyafilia og Juvederm. Under behandlingen sprøjtes filleren ind i området omkring nasolabial folderne, hvilket tilfører volumen og udglatter huden. Jeg foretrækker at gøre dette med en stum kanyle, en såkaldt Cannulae, da dette er sikrest og forebygger blå mærker. Proceduren tager normalt omkring 20-30 minutter.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Diamantslibning er god mod Acne, Store porer, Fine linjer, Forhøjet talg produktion, Trist og kedelig hud, Poser under øjnene, Affaldsstoffer i vævet, pigmentpletter, lette hævelser i ansigtet.

Gør det ondt?

-Nej. En diamantslibning gør ikke ondt. Man kan opleve rødme og en let stingende fornemmelse i huden. Dette fortager sig dog i løbet af et par timer.

Book tid her

Åbningstider

Mandag 09.00 – 15.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 15.00
Fredag 09:00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00
Søndag Lukket

Se vores priser