Microneedling

MICRO NEEDLING

Ønsker du en ensartet hud med en smuk glød og et friskt udseende?

Nu har du muligheden for at få reduceret ar, rynker, mørke rande, pigmentering, grove porer og ujævnheder samt strækmærker med en særdeles effektiv behandling. Udover at reducere nævnte tilstande virker Micro Needling også hudforyngende og derfor vil du opleve et resultat, som kan ses.

Hvad er Micro Needling?
Micro Needling er en dermapen, der med meget tynde nåle penetrerer huden lodret i en dybde af mellem 1-2,5 mm og laver 70.000 huller i huden per minut. Herved stimuleres hudens fibroblaster til at producere nyt bindevæv af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette medfører, at huden gendannes.

Hvor mange Micro Needling behandlinger skal jeg have?
Antallet af behandlinger er altid individuelt. Ved behandlinger af ar og dybe rynker anbefaler vi, at man ser behandlingen som et kurforløb, der kræver ca. 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.

 

Hvor længe holder behandlingen?
De ar og rynker, som reduceres eller fjernes ved behandlingen, kommer ikke igen. Dog er det altid vigtigt at passe på sin hud for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter Micro Needling behandlingen?
Før et behandlingsforløb med Micro Needling må der ikke anvendes selvbruner, ligesom du ikke må være for solbrun. Vi anbefaler derfor en god solcreme med faktor 50 i dagene op til behandlingen, hvis du er udsat for meget sol. Husk at påføre solcreme dagligt i ugerne efter din behandling for at beskytte huden.

Efter en Micro Needling behandling er mulige bivirkninger bl.a. at huden kan blive rød, varm og væskende samt lidt hævet. Huden heles dog hurtigt og i løbet af få dage vil huden blive let skællende.

Book tid her

Åbningstider

Mandag 09.00 – 15.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 15.00
Fredag 09:00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00
Søndag Lukket

Se vores priser