Microneedling

Hvad er Micro-needling?

Micro Needling er en kosmetisk procedure, der involverer brug af en enhed med mikroskopiske nåle til at skabe kontrollerede og små punkteringer i hudens overflade. Formålet med disse mikro-punkteringer er at stimulere hudens naturlige helingsproces og fremme produktionen af kollagen og elastin, som er to vigtige proteiner, der er ansvarlige for hudens fasthed, elasticitet og ungdommelige udseende.

Hvordan fungerer en behandling?

  1. Forberedelse: Før behandlingen påbegyndes, renses og desinficeres huden grundigt. Nogle gange kan en aktuel bedøvelsescreme påføres for at minimere ubehag.
  2. selve behandlingen: En dermapen med små engangsnåle,  bruges til at skabe mikroskopiske punkteringer i huden. Disse nåle kan variere i længde afhængigt af behandlingsområdet og hudens tilstand. samtidig med behandlingen sluses en serum ind i huden, dette som oftest en hyaloronholdig serum.
  3. Stimulation: De kontrollerede punkteringer stimulerer hudens naturlige helingsproces. Kroppen reagerer ved at øge blodgennemstrømningen til området og producere kollagen og elastin for at reparere huden.
  4. Helingsproces: Som en del af helingsprocessen erstattes det beskadigede væv med ny hudvæv. Dette kan med tiden føre til en forbedret hudtekstur, reduktion af ar, rynker og andre hudproblemer.
  5. Efterbehandling: Efter behandlingen kan huden være rød, føles let irriteret og hævet. Der kan også være en let afskalning. Dette er normale reaktioner og forsvinder normalt inden for nogle få dage.

Hvor mange Micro Needling behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger er altid individuelt. Ved behandlinger af ar og dybe rynker anbefaler vi, at man ser behandlingen som et kurforløb, der kræver ca. 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.

 

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter Micro Needling behandlingen?

Før et behandlingsforløb med Micro Needling må der ikke anvendes selvbruner, ligesom du ikke må være for solbrun. Vi anbefaler derfor en god solcreme med faktor 50 i dagene op til behandlingen, hvis du er udsat for meget sol. Husk at påføre solcreme dagligt i ugerne efter din behandling for at beskytte huden.

Efter en Micro Needling behandling er mulige bivirkninger bl.a. at huden kan blive rød, varm og væskende samt lidt hævet. Huden heles dog hurtigt og i løbet af få dage vil huden blive let skællende.

Book tid her

Åbningstider

Mandag 09.00 – 15.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 15.00
Fredag 09:00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00
Søndag Lukket

Se vores priser