Skinbooster

Hvad er en Skinbooster?

Skinbooster er en kosmetisk behandling, der anvendes til at forbedre hudens fugtighed og udseende. Behandlingen består af injektioner med hyaluronsyre, som tilføres i små mængder direkte under huden. Hyaluronsyre er et naturligt forekommende sukkerstof, der findes i vores krop og især i huden, hvor det er med til at holde på fugten.

Når vi bliver ældre, producerer vores krop mindre hyaluronsyre, hvilket kan medføre en tør og trist hud med fine linjer og rynker. Skinbooster-behandlingen er derfor en effektiv måde at genopbygge hudens fugtighed og elasticitet på. Hyaluronsyren i behandlingen binder vandet og tilfører huden ekstra fugt, hvilket giver en glattere, mere strålende og ungdommelig hud.

Fordi Skinbooster-behandlingen er baseret på en naturlig ingrediens og integreres i vævet, nedbrydes den gradvist i kroppen over tid. Derfor er behandlingen ikke permanent, men kan give synlige resultater i op til 12 måneder. Skinbooster-behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder i alle aldre, der ønsker at forbedre deres hudens fugtighed og udseende på en naturlig måde.

I klinik Egedal tilbyder vi to slags skinbooster, Redensity1 fra Teosyal og
Ejal40 fra Medixa.

Hvilke områder kan behandles?

Hele ansigtet for rehydrering og glød

Læbe område til rehydrering, tekstur og volumen

Hals og halslinjer til foryngelse

Håndryg for foryngelse og rehydrering

Bryst (Décolletage) til hydrering og teksturforbedring

Gør det ondt?

Du vil få påført en bedøvende creme på de områder som skal behandles.
Behandlingen foretages med en meget lille nål. Pga. den bedøvende creme vil det være sparsomt hvor meget smerte du vil opleve.

Book tid her

Åbningstider

Mandag 09.00 – 15.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 15.00
Fredag 09:00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00
Søndag Lukket

Se vores priser